HTML

trogerinoesterreich

Friss topikok

Címkék

Archívum

Edelwei&

2013.09.18. 16:24 görény G

Volt egy munkatársam Tirolban, aki minden alkalommal, amikor teherautóval kiszerelős melóra mentünk, magával hozta saját CD-re kiírt útizene-összeállítását. Ki ne ismerné az érzést most, a XXI-ik században, ki az, aki nem pakol össze egy fasza soundtrack-et a hosszú útra?

Neki sikerült a legjobbakat összeválogatnia, köztük Ausztria legütőképesebb technocsapatának legnagyobb slágerét. A Brenner-hágón, -20 fokban, sűrű hóesésben szürreális élmény a Raumschiff Edelweiss. Driftelünk a hátsókerekes Iveco-val, szánsájnbugi. Ha meghallom a nótát, beleborzongok.

Ausztriában leesett az első hó. 1000 méter fölött már fehér. Mondtam is a kollégáknak, hogy végre mi is (vö.: Magyarország) a hóhatár fölött vagyunk. 14 méterrel. Hehe.

8 mérföld

7 méter

6 láb mélyen

5

4

3

2

1

Szólj hozzá!

Címkék: edelweiss tirol raumschiff

A bejegyzés trackback címe:

https://trogerinoesterreich.blog.hu/api/trackback/id/tr505522425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása