HTML

trogerinoesterreich

Friss topikok

Címkék

Archívum

1(0 kleine) Jägermeister

2013.09.18. 15:03 görény G

Tegnapi hír: Ausztria Niederösterreich tartományában (Alsó-Ausztria, itt tolom az ipart) egy orvvadész lelőtt három rendőrt és egy mentőst, aztán elbarikádozta magát a parasztházában. Puskákkal, éjjellátó irányzékkal, ezzel-azzal. Tegnap még gránátokat is emlegettek, meg flexet, gérvágót, láncfűrészt. Bazmeg! Héló, ez itt Ausztria, mér' ne lenne gránátja?

A csumát Aloisnak hívták (persze, azóta is minden jóravaló fiúgyermeket A-val kezdődő keresztnévvel áldanak meg, lásd: Arnold), 55 éves, magányos, szomorúéletű, ráadásul, állítólag, fegyverviselési engedéllyel rendelkező, szomszédai szerint kimondottan barátságos paraszt volt.

Ja, közben kivonult 300 rendőr, három Panzer (tank, baszki, ha picinyek is), helikopter, miegymás, aztán, ha valakinek nem jött volna le a múltidő következetes használatából a korábbiakban, szerencsétlen barátunk spontán öngyulladásban elhunyt. Legalábbis így találtak rá a pincében.

Perszehogy.

1 komment

Címkék: amoklauf blutbad wilderer

A bejegyzés trackback címe:

https://trogerinoesterreich.blog.hu/api/trackback/id/tr725522248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása